VIER SESSIES + INDIVIDUELE BEGELEIDING

Alle thema’s die op het programma staan zijn gerelateerd aan vraagstukken over ontwerpen met BIM. Hierbij worden de thema's  telkens uitgediept vanuit een puur praktische invalshoek. Volgende onderwerpen staan onder andere op het programma:

- Werkmethodieken en praktische problemen bij het werken met BIM 

- Samenwerking tussen architecten en tussen architect-studiebureau

- Samenwerking tussen architect en aannemer   

- Gebouwbeheer en onderhoud van gebouwen 

 

Daarnaast krijg je de kans om één-op-een begeleiding te volgen bij een BIM-specialist.

 

WANNEER EN HOE LAAT? 

De sessies worden verspreid over vier maanden en starten in februari 2021 (t.e.m. mei 2021). De exacte data vind je per locatie terug in de agenda

 

De bijeenkomsten vinden steeds 's avonds plaats van 19u00 tot 21u30, telkens met ontvangst vanaf 18u30 met broodjesmaaltijd. Napraten doen we aan de bar met een drankje.

 

LOCATIE

BIMovation wordt aangeboden te Zwijnaarde (3Square). Deze locatie laat toe dat de huidige coronamaatregelen gehanteerd kunnen worden.

 

CORONAMAATREGELEN  

We geven er de voorkeur aan om de sessies fysiek te laten doorgaan. De locatie is zo geselecteerd dat de afstandsregel van 1.5 meter gerespecteerd kan worden. Uiteraard zijn we afhankelijk van de geldende corona-maatregelen op het moment waarop de sessies doorgaan en voorzien we indien nodig een digitaal alternatief. 

 

DEELNEMERS

Het programma is uitgewerkt voor architecten die reeds actief ontwerpen met BIM. Om de dynamiek binnen de groep te verzekeren worden maximaal 15 deelnemers toegelaten.

 

DEELNAMEPRIJS

De deelnameprijs bedraagt 490 EUR exclusief btw. Dit bedrag omvat 4 sessies met catering én individuele begeleiding.

 

Indien je onderneming onder Paritair Comité 336 valt, kan je beroep dan op een premie van Liberform. Klik hier voor meer informatie.

Er kan geen beroep worden gedaan op de KMO-portefeuille.